Zoekt u nog een geschikt relatiegeschenk om uw kennissen, vrienden of relaties mee te verassen? Kies dan voor een bedrukte muismat inclusief een tekst of het logo van uw bedrijf. Muismatten zijn erg functioneel en daarom uitermate geschikt om weg te geven aan uw relaties als blijk van waardering. Muismatten zijn zeer handig in gebruik, zo kun je comfortabel je muis gebruiken om de computer of laptop te bedienen. Met een muismat heb je een betere controle over de muis en kun je deze beter gebruiken om te werken. Omdat tegenwoordig alles digitaal gaat, en een laptop en computer veel gebruikt worden, is er een grote doelgroep waaraan je een muismat inclusief bedrukking kunt geven. 

Verschillende soorten muismatten 

Waar een muismat eerder altijd een simpel matje was om je muis mee te bedienen, zijn er tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden op de markt. Zo zijn er veel goedkope muismatten verkrijgbaar onder de euro, maar ook luxe muismatten met oplaadfunctie of USB poort. Door deze vele mogelijkheden zijn muismatten een geschikt relatiegeschenk voor meerdere situaties. Stel u staat met uw bedrijf op een beurs of ander zakelijk event, dan is een bedrukte muismat perfect om in grote getale weg te geven. Zoekt u een relatiegeschenk voor een kleinere groep relaties dan zou een luxere muismat een origineel relatiegeschenk zijn. Zo heb je muismatten met draadloze oplaadfuncties, USB ports en opbergcompartimenten voor pennen of andere kleine bureauspullen.

Laat je muismat bedrukken met een originele tekst of afbeelding

Heeft u een geschikt relatiegeschenk in de vorm van een muismat voor uw relaties gevonden? Personaliseer dit bruikbare relatiegeschenk dan met een originele tekst, afbeelding of het logo van uw bedrijf. De ontvanger zal dan continu aan uw bedrijf herinnerd worden tijdens gebruik, iets wat natuurlijk positief is. Om de muismat te bedrukken zijn er verschillende technieken mogelijk. De meest voorkomende technieken zijn de transferdruk, digitale druk en doming. Wilt u de prijs zo laag mogelijk houden, dan is de transferdruk een aantrekkelijke mogelijkheid. Wilt u sticker met 3D effect, kies dan voor doming. Bij de bedrukking komt er een speciale coating overheen wat een bijzonder effect zorgt.